Συμβουλές για δάπεδα πατώματα>anakainisi


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΞΥΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ 

 Οι σύνθετες επιφάνειες (μελαμίνη - φορμάικα - βακελίτης) χρειάζονται ειδικό καθαριστικό. Μπορείτε όμως να τα καθαρίσετε επίσης πάρα πολλή καλά, με υγρό τζαμιών το οποίο όμως πρέπει να σκουπίζετε αμέσως μετά.





ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ


Τα ξύλινα πατώματα είναι μία από τις οικονομικότερες και ομορφότερες λύσεις για το σπίτι.


Σχέση ποιότητας-τιμής:
Όσο πιο ακριβό είναι το ξύλινο-λαμινάτο πάτωμα τόσο καλύτερο ποιοτικά είναι το φέρον υλικό και η τυπωμένη επιφάνεια.Αυτό που πρέπει να ξεδιαλύνετε είναι, ποια ποιότητα ταιριάζει στον δικό σας χώρο!

Ποιότητα ξύλινου-λαμινάτου πατώματος σε σχέση με τις ανάγκες σας:

Είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι υπάρχουν σημεία του σπιτιού τα οποία είναι περισσότερο εκτεθειμένα από άλλα. για παράδειγμα η είσοδος, η κουζίνα, το καθιστικό, είναι περισσότερο εκτεθειμένα από τον ξενώνα και τα υπνοδωμάτια. Τα πατώματα συνήθως έχουν πάχος από 6mm έως 12mm, έτσι στον ξενώνα και τα υπνοδωμάτια θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε πατώματα πάχους 6mm ή 8mm ενώ στην είσοδο, την κουζίνα, το καθιστικό πατώματα πάχους 10mm και  12mm. 
Η anakainisi  σας προτείνει πατώματα πάχους από 9mm έως 12mm σε κάθε περίπτωση.



Χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε σχετικά με την ποιότητα
Τα ξύλινα πατώματα πρέπει να μην χαράζουν στο πάτημα του τακουνιού και από τα ροδάκια ή τα πόδια των επίπλων, το να είναι άφλεκτα και να αντέχουν σε μικρο καψίματα (από καύτρες τσιγάρων για παράδειγμα). Επίσης πρέπει να μην αλλοιώνονται από την έκθεση στον ήλιο. Άλλες σημαντικές προδιαγραφές που πρέπει να πληρούν είναι μην απορροφούν υγρασία, να απορροφούν τους ήχους και να έχουν κατασκευαστεί από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.


Κόστος 
Το κόστος αγοράς και τοποθέτησης ξύλινων δαπέδων ποικίλει ανάλογα τη ποιότητα του δαπέδου και του χρόνου τοποθέτησης του.Ενδεικτικά η αγορά ξύλινων λαμινάτων δαπέδων  Α' ποιότητας ξεκινά από 14 ευρώ το τετραγωνικό.Η τοποθέτηση των δαπέδων κοστίζει 6 - 8 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.




Οργανωμένα & όλα στην ώρα τους!! Τηλ. κέντρο: 210. 7516.111 - 222 - 722
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας www.anakainisi.com.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις