Υγρασία - Πως καταπολεμάτε


Υγρασία - Πως καταπολεμάτε;




Η υγρασία είναι άλλο ένα σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά σπίτια. Η υγρασία εμφανίζεται στους τοίχους με φούσκωμα, ξεφλούδισμα των σοβάδων και μούχλα. Μπορεί να προκαλέσει καταστροφή στα δομικά υλικά, ρωγμές στα τοιχία (σε περιπτώσεις παγετού) σπατάλη  αλλά και προβλήματα υγείας εξαιτίας της εισπνοής βακτηριδίων και σπόρων από μύκητες.


Η υγρασία οφείλεται στη μακροχρόνια διείσδυση νερού εξωτερικά είτε από την διείσδυση των υδρατμών εσωτερικά, αλλά και από τις ζημιές που έχει υποστεί περιμετρικά στα θεμέλια το στεγανωτικό φράγμα των θεμελίων που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί και να μην υπάρχει καθόλου.

Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης της υγρασίας αρκεί αυτός που θα αναλάβει την αντιμετώπιση της υγρασίας να είναι γνώστης του αντικειμένου!

Η εξυγίανση του τοίχου πραγματοποιείται με ενέσεις στο εσωτερικό του τοίχου. Το μονωτικό υλικό περνάει από τις τρύπες που ανοίγονται και απλώνεται ομοιόμορφα στο εσωτερικό του τοίχου.

Η στεγανοποίηση γίνεται με εξωτερική μόνωση, μόνο στα δύσκολα σημεία (κάτω από ταράτσες ή πάνω στα θεμέλια) η στεγανοποίηση γίνεται εσωτερικά.

Η εσωτερική μόνωση ξεκινά από τα χαμηλότερα σημεία και  επεκτείνεται μέχρι και 30 με 50 εκατοστά από την προβληματική περιοχή...






Οργανωμένα & όλα στην ώρα τους!! Τηλ. κέντρο: 210. 7516.111 - 222 - 722
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας www.anakainisi.com.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις